Dodatkowe informacje
Pochodzenie | Mieszanka |
---|---|
Skład | 80% arabika, 20% robusta |
Stopień palenia ziaren | Średni |
Przeznaczenie | Espresso |
Wielkość opakowania | 1000g, 250g, 250g mielona, 500g |
40 zł – 150 zł
Blend przeznaczony do alternatywnych metod zaparzania oparty o kawy z regionu jeziora Kivu. Obecnie 75% blendu stanowi kawa z Południowej Prowincji o punktacji SCA 86.
Pochodzenie: Rwanda, region Kivu Lake
Odmiana botaniczna: Bourbon
Wysokość upraw: 1600-1900 m n.p.m.
Obróbka: naturalna
Skład: 100% Arabika
Profil: trsukawki, marcepan, jaśmin
Stopień palenia ziaren: jasny
Przeznaczenie: Przelew
Pochodzenie | Mieszanka |
---|---|
Skład | 80% arabika, 20% robusta |
Stopień palenia ziaren | Średni |
Przeznaczenie | Espresso |
Wielkość opakowania | 1000g, 250g, 250g mielona, 500g |